Fullt ös...

dagen har gått i en rasande fart, ingen vila här inte. Stackars mormor som är på besök tur att hon har semester en vecka till efter några livade dagar hos oss. Ha,ha...



Mormor Ann-Christin med minsta barnbarnet.


Vi skyndade på i morse för att komma ut i det fina vädret. C spelade beachvolley med laget och vi tänkte gått dit och tittat men kom på att det var lite väl lång promenad i värmen. Istället gick vi bort till fiskestugorna så Siri plaskade och lekte i Vättern. Även jag hade kunnat doppa mej då vattnet faktiskt var skönt, tycker annars att det är alldeles för kallt att bada där.



Siri samlade fina stenar som hon sen kastade i vattnet. Mormor tittade på och njöt av det tillfälliga lugnet.


Vi stannade någon timme, Det fläktade vid stranden men  på gångbanan tillbaka hem var det stekhett. Så efter en förmidag ute i solen var det skönt att komma in. Lite lunch och sen vila för Siri´s del.

Jag hade lite måsten att uträtta såsom matlagning, disk och tvätt. Fixade iordning så mycket som möjligt innan skruttungen vaknade för då ville vi gå ut.




Busungen i lekparken.





När vi lekte som bäst så ringde Geetha "Vi är på väg in till stan är ni hemma?" "Ja, snart är vi det" Alltid kul med besök! Vi gick hem för att invänta vännerna. Ännu mer lek....



"Vem vill ha morotsglass?" undrar Siri och Ebba.




Gudmor Geetha med En pigg o glad Ellie.


C kom hem från träningen till tjejligan. Vi hämtade pizza och smaskade i oss. Barnen busade och Ellie kröp omkring och försökte hänga med de större. Fullt ös helt enkelt.

Nu väntar snart sängen!! Kram

Kommentarer
Postat av: Elin - Ett hus till oss

Det ser ut som ni har haft en riktigt härlig dag! Glass hemma är lika gott som på piren :)

2009-08-06 @ 22:56:36
URL: http://etthustilloss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0