Godmorgon!

Natten har varit okej. Ellie har endast vaknat 2 gånger för mat och tröst, hon är som sagt hostig och då är det svårt för lilla fröken att sova. Siri ville stiga upp vid 3-tiden men lyssnade på sin mamma och stannade i sängen. Hon har varit väldigt varm men sovit bra och bara vaknat ett par gånger och varit törstig. Inga stora mängder vätska har gått i men blöjan var tung i morse och just nu är det toppen.

Vi avvaktar med läkare under dagen. Skruttan åt småyoggisar till frukost och har druckit så det går för hoppningsvis åt rätt håll. Jag har klämt överallt på henne för att försäkra mej om att hon inte har ont någonstan utan det är en vanlig förkylning. Just nu är hon och morfar ute med sparkcykeln..... svårt att hålla en aktiv liten tjej stilla. Alvedon har hon inte fått sen inatt så nu går hon på egen kraft.

Ellie har somnat om, som vanligt. Hon har det bra, lite mat, blöjbyte, leka och titta på syrran sen sova. Kan livet bli bättre, inga större bekymmer för lilla trollungen. Hoppas hostan ger sig också!

Nu ska jag få ordning på mej själv.

Ha en skön solig torsdag!!!



Morbror Magnus gamla traktor togs just fram ur förrådet.

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Hoppas både tjejerna mår bättre snart, så ni kan njuta av de sista dagarna nere i Lindås. Kram

2009-06-25 @ 20:47:45
URL: http://becksan.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack! Det är så tråkigt och oroligt när de är sjuka men idag har varit en helt okej dag så det går nog i rätt riktning. Trist bara att vi inte kan träffa andra med barn...

Hoppas allt är bra med er!!

Kram

2009-06-25 @ 21:04:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0