Har alla spelarna sjuka barn?

Tittade just på text-tv och ser att det verkar rejält kört  för Södra. De ligger under med 3-0 mot Mjällby och matchen är slut när som helst. Nu är det över.... förlust ikväll igen, taskigt. Har alla spelarna sjuka barn som vi? C har inte direkt fått den bästa uppladdningen de senaste dagarna här i sjukstugan, Ellie har yrat till och från natten igenom. Jag somnade först vid 3 och sen vaknade hon igen och väckte hela familjen vid 6. Alla var även ur sängen för toalettbesök vid 2-tiden då Siri tyckte vi kunde gå upp. Det blev som sagt inte mycket sömn och en tidig morgon men  vi lyckades somna om som tur var.

C tog ledigt från jobbet  och Siri stannade hemma från förskolan. Vi mjukstartade dagen men sen frukost, dusch och påklädning i lugn och ro. Ellie var på gott humör trots att febern fortfarande var runt 40 grader. Skruttan och lilla trollungen lekte tillsammans och då skrattade hon glatt. Amningen har också funkat så förhoppningsvis är älsklingen pigg imorgon. Hoppas, hoppas, det är så hjärtskärande när barnen är sjuka!  Jag ringde barnmottagningen  som tyckte jag kunde återkomma imorgon om hon blivit slö men så funkar det ju inte utan det brukar bli barnakuten på lördagkvällen här hos oss. Vore skönt att slippa det. Lilla älsklingen.

Om man bortser från sjukdomar och förluster har vi haft en helt okej dag. 



Koja i babygymet, klicka här


När Ellie blev trött gick vi ut, visade sig att Siri också var påverkad av natten, hon sov i vagnen efter 5 minuter. Passade egentligen bra, vi kom iväg sent och skulle lämna en present på förskolan men kompisarna var nog redan på gång att vila där också. Vi tittade bara in som hastigast och tackade för den här terminen. Stackars Siri hon kommer sakna alla i sommar. Vi får gå förbi någon gång och leka ute med de som är kvar.

Idag började Polarn&pyrets rea, hade lust att se om det fanns någon fleece till Ellie  och gummistövlar till Siri. Finns alltid mycket fint men jag handlade inte så mycket. Vi har semester nästa vecka, roligare att shoppa då...



Tunika. piké och gummistövlar till Siri, Ellie blev utan som vanligt.


Tiden rann ifrån oss som vanligt, Siri vaknade, C var hungrig så vi insåg att hem och laga lunch hade tagit alldeles för lång tid... Lunch på Twin, funkar superbra med barnen helst när det inte är så fullt.



Siri delade mat med oss, tittade på allt spännande utanför fönstret. En helskön lunch. Lillasyster sov och sov...


Vi gjorde ett par ärenden till. Trollungen började vakna men somnade om när vagnen började rulla. Väl hemma åt hon ikapp. Hon fick panodil för att hålla ner febern och då kunde hon ligga på golvet och leka en stund när jag fixade i ordning här hemma.



Tänk om jag vore lika pigg när jag har 40 graders feber....


Nu kommer C hem, ska prata lite med min darling. Läsa nya mama och förhoppningsvis sova gott inatt. Båda små somnade vid bra tid ikväll så än finns det hopp.

Kram på er!!!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0