Kul i värmen...

Idag har det nog varit den varmaste dagen på hela sommaren. Förmiddagen höll vi oss mest inomhus och Ellie lyckades sova en bra stund annars har det varit svårt i värmen. De två sovrum som vi använder när vi är här har jag inte dragit upp persiennerna i på hela veckan så det ska vara svalt och skönt när vi ska sova. Helst för lilla trollungens skull som är mest beroende av sömn dagtid.

Vi åt lunch här hemma sen sov skruttan lite över en timme innan det var dags att köra till Emmaboda och hälsa på hos Kallenbergs. Jag trodde Ellie skulle somna i bilen men icke hon höll ut sen blev det spännande med nya barn och saker att titta på. Jag lyckades söva henne en liten stund när vi fikade.... annars var hon vaken hela eftermiddagen, det var helt enkelt för varmt idag för lilla älsklingen.



Ellie lånade söt klänning från moon som Asta hade när hon var liten bebis.




Stella och Asta i klänningar anno sent 70-tal som Ida och hennes lillasyster hade. Ser helt oanvända ut.... HM håller i längden.

Tjejerna lekte i flera timmar som bara flög förbi. Jag var i och för sig upptagen av ammning stor del av tiden men Ida och jag lyckades få till en pratstund mellan varven. Siri och Asta fann varandra och kom bra överens ja även Stella var med och lekte men tyckte nog att de andra var småtjejer ibland. Det lektes inne med spis och mat. Pusslades tillsammans. Tillslut blev det utelek i lekstugan,gunga och rutchkana. Alla tre körde nakenbad i poolen och jag såg på bilderna att en hel del visar lite för nakna barn men vilket lekparadis för skruttan!



Barn i rörelse är svåra att fånga.... därav dessa bilderna




Tack Ida för en skön eftermiddag!!!!

Nu är det dags att ta tag i sovrutinerna.
Kram

Kommentarer
Postat av: Ida

Tack själv Anna, himla mysig eftermiddag vi hade. Vad söt Ellie är i klänningen! Du glömde "klöverklänningen", titta förbi imorgon om du vill ha den.

Kram I

2009-06-29 @ 20:18:22
Postat av: anna

Kom på klänningen... om du verkligen vill låna ut den, länar vi gärna den var ju så fin!



Kram

2009-06-29 @ 21:03:11
URL: http://annakalle.blogg.se/
Postat av: Ida

Klart du får låna den, vi är hemma mest hela dagen imorgon så du kan bara titta in. Lägger den i brevlådan om vi inte är hemma. kram, kram

2009-06-29 @ 22:10:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0