Lite gnäll

Tyvärr har inte Ellie sovit så bra idag. Förmiddagen var okej med en lur på dryga timmen men hon var smågnällig till nästa sovpass. Trollungen känns varm och termometern visade på 38.5, tidigare idag, funderar på om det är tänder på gång, ser inget men tycker jag känner en liten tagg. Hon fick en panodil och blev piggare men nu känns hon varm igen... är lite tidigt att ge mer, får se om hon somnar för natten eller om hon vaknar till igen.

Vi har tagit det lugnt annars. Var ute en stund med Siri och Ellie. Skruttan gungade och hoppade i vattenpölar. Blev blöt, trots gummistövlar så vi gick in och lagade middag.C kom tidigt från jobbet så vi åt redan vid halv 5. Sen ingen träning, känns så lyxigt att ha kvällen fri.

Vi körde och fixade några ärenden. Stannade till på Rusta, hittade parasoll och spaljé till balkongen. Vi har inte hunnit få ordning ikväll men tänkte jag kan ta tag i det imorgon förmiddag. Allt var så billigt, fanns massa kul och mindre kul att fynda. Siri plockade till oss en del grejer som vi inte skulle ha... bla ett magträningsredskap, var det en pik till mej tro?

Nu ska jag och C kolla hotell till vår minisemester i Göteborg.




Skruttan vid fågeldammen klicka här för en liten film


Hoppas alla haft en bra onsdag! Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0