Det blev bättre..

framåt dagen. Halsen menar jag, får se om det känns likadant när jag vaknar imorgon. Vi stannade inomhus och jag fick undan en hel del i lägenheten trots en ganska missnöjd Ellie som nästan bara ville vara i min famn. Det är ju mysigt med bebisgos men lite svårt att göra något annat samtidigt. Jag fick vara påhittig helt enkelt, vika tvätt på golvet eller be Siri leka med lillasyster  då glömde hon bort mej för ett tag.

Jag lagade en enkel lunch tills C kom hem. Pasta Carbonara men jag gör inte med vispgrädde utan mjölk eller laga lätt. Morotsstavar till detta och fullkornsspaghetti så är det en bra fiberrik måltid.



Lunch i Arsenaltröja


Vi kom igång sent med att äta så skruttungen somnade inte förrän vid ett-tiden och då vaknade Ellie efter ett kort sovpass... sen var det ingen harmoni utan jag fick bära eller ligga bredvid lilla trollungen på golvet, blir ofta så när hon sover för lite. Det var inte förrän Siri vaknat som hon blev nöjd igen då skrattade hon upp sig och flirtade med storasyster.
Klicka här



Smoothie till mellanmål


Det kom ett rejält åskväder med ösregn blixtrar och dunder men efter regn kommer solsken så även idag. Vi klädde på oss och gick ut. Siri upptäckte alla vattenpölar som hon kunde hoppa, springa och ösa vatten i. Härligt när man som hon älskar vattenlek.



När vi kom hem var Siri blöt på byxorna men inte strumporna är det hål på galonisarna tro, eller inte??


Vi kom fram till lekplatsen tillslut för mer lek. Perfekt sand i sandlådan för bakning om man gillar det. Det var ett par andra mammor i parken så jag kunde ägna mej åt lite vuxensamtal en stund. Kan räcka med bara en liten liten dos för att hämta energi och engagera sig i de små igen. Viktigt, viktigt!!! Önskar jag hade en föräldrargrupp men vi flyttade när Siri var i magen och med Ellie sa jag till på mvc att jag gärna ville vara med i en men det blev aldrig någon... Jag får börja hänga på öppna förskolan efter sommaren.




Ett riktigt utebarn





Vi fördrev ett par timmar...


Tråkigt nog kom Fröken Nej och hälsade på när vi skulle hemåt. Jag gick åt ett håll och skruttan sprang åt det andra. Det är så trist att en skön eftermiddag ska sluta med sura miner. Jag blir arg och stressad och tillslut tvungen att sätta fast henne i vagnen. Idag gick det bra och hon lugnade sig men ibland skriker hon så det hörs över halva stan. Om jag ska se det positivt, skönt att barnet har en egen vilja och kan stå upp för det hon tror på. Negativt...det vore enklare för hennes föräldrar om hon lyssnade.

Vi kom hem och båda tjejerna badade. C kom sent från träningen så vi väntade och väntade....



Älsklingarna!!!!


Det fick bli hämtmat när han väl kom hem, sen läsa saga och natt,natt.

Imorgon är det matchdag men C är avstängd så vi går tillsammans och tittar. Hoppas på 3 poäng igen!!!
Heja Södra och ha en skön kristihimmelfärdsdag!

Kommentarer
Postat av: Carina

Hej!

Vilka ljuvliga barnbarn.Vill önska er en härlig dag.

Det skall bli härligt väder hela helgen. Håller tummarna för J-Södra i dag. Krama mina små sötnosar från oss.

2009-05-21 @ 08:19:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0