Gårdagens bilder

Angående gårdagens bilder på älsklingarna som nyfödda är det mycket riktigt Siri på översta bilden och Ellie på den under... Antar att de flesta gissat rätt även utan kommentar. Jag tycker ändå att de är ganska lika, trots att skruttan vägde ett halvkilo mer än lilla trollungen. Det är stor skillnad på dessa små kroppar.

Jag och Ellie är uppe tidigt, hon vaknade vid sex-tiden och som vanligt har Siri kommit in till oss någon gång under natten. Jag smög upp med lilla älsklingen som började jollra högt, jollret övergår i små tjut som är väldigt ljudliga och för att inte väcka övriga var det inget annat att välja på.

Lilla trollungen ville ha mat och sen lek på filten. Hon börjar bli så rörlig nu, snurrar runt och sparkar med benen så hon ligger helt avigt efter en stund. "Pratar" och skrattar högt, idag är hon även snörvlig så jag har använt näsfrida (nässug för att få bort snor i näsan) Vi köpte den när Siri var bebis och har använt den mycket vid förkylningar. Ellie fick en rs infektion när hon var runt två månader, då var det skönt att kunna underlätta något för henne med andningen

För övrigt är det grått och trist ute, hoppas det klarnar upp...
Funderar på babysång men är osäker när Ellie är lite snuvig. Trist att smitta någon annan, blir nog hemma eller tar en promenad istället.... om det inte börjar ösregna.



Morgonlek på filten




Små söta fötter


Nu börjar Ellie bli trött på att leka, ska ta upp henne och se om hon vill somna om.... det vill hennes mamma gärna...

Ha en bra torsdag!









Kommentarer
Postat av: Glitter Fittorna

Underbart söt!

Kolla gärna in våran spännande blogg på:

http://glitterfittorna.blogg.se

2009-05-14 @ 11:51:01
URL: http://glitterfittorna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0