Slapp skön Söndag

Vi behövde ta det lugnt idag, jag kom ganska sent i säng igår. Det tog ett tag att varva ner... Ellie somnade vid nio-tiden igår och vaknade först vid fem. Otroligt skönt med sammanhängande sömn.

Jag är förkyld och näsan är täppt samtidigt som den rinner, usch och fy. Som skönt var valde trollungen att somna om så vi vaknade en andra gång vid nio(!) Vet inte när jag sov så länge senast, märkte inte ens när Siri och C steg upp.
C lagade frukost och jag ammade lilla älsklingen. Resten av förmiddagen fixade vi hemma (alla i myskläder) Gardinerna kom upp i köket. Känns mycket trevligare än innan, ska köpa nya blommor i veckan så blir det ännu bättre.



Vårt kök


När C skruvade upp gardinstängerna fanns en annan liten fixare där och hjälpte till..



Att det finns så mycket roligt i en verktygslåda

Siri
lekte med alla saker hon fick igår. När hon läst bok för Ellie och lagt sina pussel ville hon dansa lite. Jag försökte med trollungens nya cd till barnkammarboken, var lite nyfiken på den. "Näe mamma, den inte bra" Skruttungen börjar bli stor, hon ville höra Smurfhits.



Golvpussla och sen lite dans




Siri ville att Ellie också skulle dansa


När gardinerna var uppe plockade vi med doppresenter och fick ordning på kort och pengar innan vi glömt vem som gav vad. Nu är det dokumenterat och för alltid i minnet...
Under tiden spexade Siri.



Fröken fåfäng

Ganska snart somnade hon helt slut i soffan, vi bestämde oss för att äta en sen lunch när hon sovit färdigt.
C lagade maten idag, pasta och fläskfile. Jag gjorde sallad. Siri vaknade och kunde äta med oss.
På förmiddagen var vädret grått och trist men nu hade det klarnat upp. Vi hade pratat om att möta Rebecca och Lova i parken på eftermiddagen. Vi blev lite sena men Olle och Lisa var också där så det gjorde inget. Siri gungade sen hängde vi på hem till "Becka" på pannkakor. Mysigt med kompislek på eftermiddagen. både för mammor och barn. 



Tjejerna läste bok i Lovas säng

Tiden sprang iväg, man märker inte att det börjar bli kväll, är ljust så länge... Skönt snart är det sommar på riktigt!
Lova ska upp tidigt imorgon så det var dags för oss att dra oss hemåt. Väl hemma. smoothie till kvällsmat. Borsta tänder, nattlinne, C kom hem och läste den nya Pippi boken sen var älsklingen trött.
Den andra älsklingen höll ut en stund till. Hon har bara hängt med idag, sovit lite i vagnen sen fick hon ligga på en filt på golvet när barnen lekte. Det tycker hon är spännande.
Nu börjar vår slappa söndag dra ihop sig till måndag och en ny vecka med förskola och jobb.
Vi har inga planer för morgondagen men något hittar vi säkert på!

Godnatt och sov sött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0